резервирай през

седмична програма
Семейство Адамс 2(Дублиран на български език)

Режисьор: Грег Тиърнън, Конрад Върнън
В ролите: Озвучен от: Шарлийз Терон, Клоуи Грейс Морец, Оскар Айзък, Бил Хейдър, Ник Крол, Бети Мидлър, Снууп Дог, Антуан Айлиш
Сценарист:
Продуцент:


В Семейство Адамс 2 Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството си, с които толкова се гордеят? Ще се наложи да почакаме до октомври, за да разберем само в кината, а трейлърът на филма едва загатва за забавните и колоритни ситуации, които могат да се случат само на едни Адамс.

Режисьори на Семейство Адамс 2 са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс.

Взимаме най-„мизерното“ си настроение и се отправяме на пътешествие със Семейство Адамс 2 само в кината от 8 октомври.
Прожекции
Чет 25.11
Пет 26.11
Съб 27.11
Нед 28.11
1215 * 4,00
Пон 29.11
1530 * 4,00
Вто 30.11
Сря 01.12
1500 * 4,00
Чет 02.12
   
Филмите тази седмица