резервирай през

седмична програма
Круд:Нова епоха(Дублиран на български език)

Режисьор: Джоуел Крофърд
В ролите: Озвучен от: Ема Стоун, Райън Рейнолдс, Никълъс Кейдж, Питър Динклидж, Катрин Кийнър, Лесли Ман
Сценарист:
Продуцент:


Преживели сериозно количество катастрофи и опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, Круд имат нужда от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се отправя на пътешествие в търсене на място, което да нарекат свой дом. И когато откриват защитено от висока стена идилично райско кътче, те смятат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има само един проблем. Друг вече живее там: семейство Хомосапиенс.

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и много земя със свежи хранителни продукти, Хомосапиенс (с акцент на сапиенс!) са няколко стъпки напред в еволюционната стълбица и приемайки Круд в своя дом, като първите гости на света, напрежението между тях много бързо ескалира. Точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изкарва на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом.

Ще успеят ли Круд и Хомосапиенс да приемат различията си, да почерпят сили едни от други и да се справят със заплахата? Каква ще е съдбата на всеки от героите и в крайна сметка, ще могат ли всички да изградят бъдещето си заедно? Отговорите на тези въпроси ще открием в изпълнения с незабравими приключения и огромно настроение Круд: Нова епоха.
Прожекции
Чет 16.09
Пет 17.09
Съб 18.09
1530 * 5,00
Нед 19.09
Пон 20.09
Вто 21.09
1530 * 5,00
Сря 22.09
Чет 23.09
   
Филмите тази седмица