резервирай през

седмична програма
Премиера
Mamma Mia: Отново заедно

Режисьор: Ол Паркър
В ролите: Джеръми Ървайн, Стелан Скарсгард, Лили Джеймс, Колин Фърт, Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Аманда Сайфред, Джош Дилън, Хю Скинър
Сценарист:
Продуцент:


Десет години след като Mamma Mia! покори света и спечели над 600 милиона долара, зрителите са поканени да посетят отново приказния гръцки остров Калокаири в чисто нов мюзикъл, вдъхновен от песните на ABBA. Към любимите актьори от първия филм, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от Пепеляшка и Зад волана Лили Джеймс. Разбира се, в любимия мюзикъл на милиони по света ще видим Аманда Сейфрид и Доминик Купър, които още в трейлъра обявяват, че ще имат дете. Колин Фърт, Пиърс Броснан и Стелан Скарсгард ще продължат да се борят за любовта на дъщеря си, а младата Дона ще покаже на всички началото на това шантаво приключение. А безспорната изненада е поднесена в края на трейлъра от самата Шер.
Действието на филма скача напред и назад във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като Роза и Таня от 80-те ще видим Джесика Кинан Уин (Момичето от влака) и Алекса Дейвис (A Brilliant Young Mind). Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн (Боен Кон), Джош Дилън (Съюзени) и Хю Скинър (Kill Your Friends).
Прожекции
Чет 12.07
Пет 13.07
Съб 14.07
Нед 15.07
Пон 16.07
Вто 17.07
Сря 18.07
2215 * 7,00
Чет 19.07
2015 * 7,00
0030 * 6,00
   
Филмите тази седмица