резервирай през

седмична програма
Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух

Режисьор: Марк Форстър
В ролите: Аманда Лоурънс, Джон Джон Даглейш, Роджър Аштън-Грифитс, Ейдриън Скарбъро, Марк Гатис, Джим Къмингс, Брад Гарет, Хейли Атуел, Юън Макгрегър, Бронте Кармайкъл, Оливър Форд Дейвис, Ронке Адеколуеджо, Кен Нвосу, Ортън О'Браян, Кати Кармайкъл
Сценарист:
Продуцент:


В трогателната продукция, момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.
Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.
След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб.
Прожекции
Чет 16.08
1100 * 5,00
Пет 17.08
1115 * 5,00
Съб 18.08
Нед 19.08
1345 * 5,00
Пон 20.08
Вто 21.08
1215 * 5,00
Сря 22.08
Чет 23.08
   
Филмите тази седмица